Dingen aan je uiterlijk bijhouden en veranderen is heel gewoon, hoort er bij. Daar investeert bijna iedereen graag in.
Maar hoe vaak kijk je eigenlijk écht in de spiegel? Naar jezelf, naar je binnenste. Naar je emoties, naar hoe je denkt. Hoe kijk je naar je leven, je relaties, je energielevel, je gezondheid, je geluk. Misschien doe je dat regelmatig. Of nooit? Of toch soms, maar stop je er snel weer mee. Omdat je er niet blijer van wordt maar juist ontmoedigd of ontevreden, ongemakkelijk of zelfs depri.

Maar realiseer je eens echt; zie je iets dat je graag wilt ‘bijwerken’? Dat je wilt aanpakken en veranderen, misschien al sinds lange tijd alleen in je eentje lukt het nog niet? Is dan niet juist nu het moment om er op een andere manier mee aan de slag te gaan?

Kiezen voor coaching is eigenlijk ook als kijken in een spiegel. Alleen dan niet in je eentje, maar samen. Je komt om te kijken in de spiegel: naar jezelf. Hoe zit dat eigenlijk met mij, wat wil ik misschien veranderen of juist ontwikkelen en hoe dan?
Soms net zo nodig, nuttig én prettig als de kapper. Om weer krachtig verder te kunnen. Of met meer rust of een andere leefstijl. En met meer energie, gezondheid en voldoening. 

Heb jij ook een veranderwens- of noodzaak en wil je er niet (weer) alleen mee aan de slag? Neem contact op via welkom@stuurkracht5.nl. en vraag een gratis Start-up gesprek aan om te checken of een periode coaching via Stuurkracht5 iets is voor jou. Hartelijke groet, Jeanet