Investeren in jezelf, een eitje of…?

Een veranderwens kan bijvoorbeeld te maken met gebrek aan energie. Of met te veel onrust. Of met chronische stress in je leven. Met moeite met opstaan, te weinig blij zijn. Of je hebt behoefte aan meer stabiliteit of aan een gezonder gewicht en een gezonder leven. Ben je de regie hier en daar kwijt en wil je zelf weer steviger aan het stuur?

Misschien wil je wel kiezen voor een coachtraject via Stuurkracht5 maar hik je tegen de investering aan.
Tip van vandaag: Veel werkgevers stellen tegenwoordig een persoonlijk coachbudget (PCB) beschikbaar. In het kader van goede zorg voor medewerkers en duurzame inzetbaarheid- en werkrelaties.
Informeer eens bij je werkgever of je aanspraak kunt maken op een PCB.

Of besluit zelf te gaan investeren! Omdat je weet dat het moment van realiseren van je veranderwens nu is gekomen. Omdat je weet dat je aan de slag wilt of zelfs moet, met een andere start van de rest van je leven.

Een aantal jaren geleden heb ik dat ook gedaan. Ik was ruim €400,00 kwijt. Wat een bak geld vond ik het! 
Met best een beetje een zere buik, heb ik dit bedrag geïnvesteerd in een 3 daagse training. En inderdaad; puur geïnvesteerd in mezelf.
Maar SERIEUS, ik had niet kunnen vermoeden dat het me zo enorm veel zou gaan brengen!! En eerlijk, zonder die investering stond ik nu niet waar ik nu sta! Het was een hele bepalende en mega belangrijke investering in tijd en geld op het juiste moment. Het was het dubbel en dwars waard!

Jouw volgende actie kan heel simpel beginnen met het aanvragen van een gratis Start-up gesprek via de groene button.
Neem jezelf serieus, neem contact op en we bespreken samen of een coachtraject via Stuurkracht5 iets voor je is.