Het hebben van een positieve drive is een belangrijk onderdeel van mijn mens zijn.

Want dat zet me aan tot actie, voert me richting mijn bestemming en geeft m’n leven nog meer betekenis.

Mijn drive 
Ik ben ondanks dat er veel niet goed gaat op deze wereld, dankbaar hier rond te kunnen lopen. En ik ben er van overtuigd dat ik, net als jij en ieder ander, hier ben met een bedoeling.
Mijn drive voor Stuurkracht5 komt voort uit mijn enorme bewondering voor het ingenieuze ontwerp De Mens en mijn ontzag en liefde voor onze Ontwerper. Want wat zijn we een ingenieus ontwerp! 

Indrukwekkend
En wauw, wat is ons lichaam ingewikkeld maar wat is het ook allemaal prachtig op elkaar afgestemd. En ongelovelijk, wat kunnen we veel bedenken, voelen en betekenen. En wat zijn we flexibel, dus wat een veerkracht is er vaak.

Omstandigheden en keuzes 
Alleen, we kunnen het niet ontkennen. Er zijn regelmatig omstandigheden die invloed hebben op onze veerkracht. Je kunt er door geraakt worden op alle Nice5 gebieden. Omstandigheden raken je manier van denken (hoofd, mentaal), je hart (emotioneel), vaak ook je lijf en je lichamelijke gezondheid. Maar raken meestal ook je missie en de eigen regie die je ervaart in je leven. Omstandigheden veroorzaken ook vaak je keuzes in gedrag. Keuzes waar je achteraf misschien niet altijd gelukkig mee bent.

Iedereen heeft daar in zijn leven last van
Maar zit het je te lang in de weg? Wil je zelf weer steviger aan het stuur van je leven komen te zitten? Loop dan niet langer alleen ‘aan te rommelen’. Kies een periode coachen via Stuurkracht5. Ga het aan en realiseer je veranderwens! Bijvoorbeeld om een krachtiger, gezonder of meer ontspannen mens te worden. 

Mijn route tot nu 
Ik heet Jeanet Berkhof-Bouwhuis. En ik ben van alles; mezelf, vrouw van, moeder van, kind van, zus van, vriendin van….. Ook ben ik integraal leefstijl- en vitaliteit coach met mijn eigen coachpraktijk Stuurkracht5. Daar informeer ik je graag over, simpelweg omdat Stuurkracht5 je iets positiefs op kan leveren.

Ooit deed ik de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk. Vervolgens heb ik jaren binnen de zorg gewerkt.
Na een in eerste instantie onvervulde kinderwens, besloot ik het over een hele andere boeg te gooien.  Ik koos een avondopleiding tot vastgoedadviseur. Niet om er meteen mijn werk van te maken maar om afleiding te vinden in de emotioneel pijnlijke jaren van ongewilde kinderloosheid.
En toen: ik heb de opleiding afgerond, heb een baan binnen de makelaardij gevonden en 3 maand later was ik in verwachting.😊 Ik ben nu een dankbaar mens en we hebben twee geweldige kinderen ontvangen. Daarnaast ben ik 18 jaar makelaar geweest. Veel geleerd, veel genoten maar wel steeds meer een vage vraag ergens op de achtergrond. De vraag: ”Is dit het nog steeds wel voor mij?”

Het jaar 2015
Door een geweldige en intensieve 3-daagse Groundwork-training in 2015, begon het bij mij weer te kriebelen. Ik wilde terug naar de ‘hulpverlening’. Want ik wilde de eigenschappen, vaardigheden en interesses die ik heb ontvangen en ontwikkeld, op een mooie manier in gaan zetten. Inzetten in een prachtig vak. Het vak van coach voor mensen met serieuze veranderwensen.

Stuurkracht5
Op basis van een stevige post Hbo-opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach/trainer en inschrijving bij de beroepsverenging BLCN is in 2018 Stuurkracht5 geboren. Wil je trouwens meer weten over m’n ontwikkel-pad, vraag er gerust naar.

Ik hoop dat je door alle informatie hier, inspiratie en moed krijgt om te gaan investeren in je veranderwens. Je bent het zo waard!
En als je wilt ga ik graag samen met je aan de slag om die veranderwens werkelijkheid te maken. Vraag daarom via de button hiernaast een gratis Start-Up gesprek aan. Dit geldt voor jou als individu maar ook voor bedrijven en organisaties. Ik ga graag in gesprek.  

Hartelijke groet,
Jeanet