Ervaringen van anderen met coaching via Stuurkracht5

Als je ergens belangstelling voor hebt, is het altijd goed om te lezen wat de ervaring van anderen is.

Hieronder vind je daarom een aantal enthousiaste reacties van mensen die een coachtraject via Stuurkracht5 hebben gevolgd.

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar het heeft heel goed uitgepakt

Het is een prettige plek waar de gesprekken plaats vinden, bij Jeanet in haar ruimte aan huis. De communicatie tussen ons verliep prima, ook wat betreft het maken van afspraken en administratieve zaken. Maar wat veel belangrijker is, is dat ik me zeer goed gesteund voelde en dat mijn probleem écht is opgelost. Ik geef de coaching in zijn geheel een 9. Ik zou Stuurkracht5 zeker aanbevelen, vooral zo doorgaan!

Spiegel

Jeanet bedankt voor je inzichten en de spiegel die je me voor hebt gehouden.
Ik vond het heel prettig om met jou als coach te werken.

Spiegeltje Spiegeltje

groetjes Marieke

Er was een klik en ruimte om in vertrouwen dingen te delen

De coachgesprekken vonden meestal plaats bij Stuurkracht5 maar Jeanet is ook een keer bij mij thuis geweest. Mijn werk heeft het coachtraject vergoed vanuit mijn persoonlijke coachbudget. Ik vind Jeanet zeer deskundig en professioneel. Ik heb door de coachgesprekken veel meer grip (stuurkracht) op mijn leven gekregen en ook meer kennis over veel zaken. Verder ben ik me veel bewuster geworden van wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Ik leer daar nu veel meer naar de handelen en te leven en dat gaat steeds beter. Voor het resultaat geef ik een 7, omdat ik er nog niet ben. Wat er nu volgt, ligt bij mij. Maar voor de coaching an sich geef ik een 10!

Alles wat ik wens van een goede coach

De praktijk is goed bereikbaar, de ruimte rustig ingericht, zodat er alle tijd is om te praten. Goede aanvullingen van de coach, ze stelt goede verdiepingsvragen en gaat een stukje de diepte in.  Alles wat ik wens van een goede coach.

Goede analyse, dat was soms wel lastig maar uiteindelijk levert je dat ook veel op, daar kun je verder mee

Goede 1 op 1 begeleiding, waarin de coach goed luistert en daarna goed kan verwoorden wat je hebt gezegd en wat je bedoelt. Vraagt door zonder druk, straalt rust uit en analyseert goed! Als ik een cijfer mag geven kom ik op een 8,5

Van harte aanbevolen!