Je bekijkt nu Spiegeltje, spiegeltje

Spiegeltje, spiegeltje

Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper!
Mooie uitspraak die iedereen zal herkennen als marketinguiting voor kappers. Het gaat dan om het laten bijwerken van je kapsel. Daar investeert bijna iedereen graag in (degenen met een serieus kapsel ūüėČ ).

Maar hoe vaak kijk je eigenlijk écht in de spiegel? Naar jezelf, naar je binnenste. Naar je emoties, naar hoe je denkt. Kijk je naar je leven, je relaties, je energielevel, je gezondheid, je geluk.

Misschien doe je dat regelmatig. Of nooit. Of heel soms, maar stop je er snel weer mee. Omdat je er niet blijer van wordt maar juist ontmoedigd of ontevreden, ongemakkelijk of zelfs depri.
Maar realiseer je een echt; zie je iets dat je graag wilt bijwerken? Iets waar je in wilt groeien, misschien al sinds lange tijd? Maar in je eentje lukt het niet echt? Is het dan niet juist nu het moment om er op eens op een andere manier mee aan de slag te gaan? 

Kiezen voor een SK5sparsessie of een SK5coachtraject is eigenlijk ook als kijken in een spiegel. Alleen dan niet in je eentje, maar samen.
Je komt om te kijken in de spiegel: naar jezelf. Hoe zit dat eigenlijk met mij, waar wil ik misschien in ge√Įnspireerd worden, wat wil ik misschien veranderen of¬† ontwikkelen? Soms net zo nodig, nuttig √©n prettig als de kapper.

Om weer krachtiger en met nieuwe inspiratie verder te kunnen. Of met meer rust, of onderweg naar een betere leefstijl.
Voor meer energie, gezondheid en voldoening in je leven.

Heb jij ook een vraag, een veranderwens- of noodzaak en wil je er niet (weer) alleen mee aan de slag?
Laat het me gerust weten via de contactpagina. Dan neem ik op korte termijn contact met je op, en dan bekijken we samen wat ik vanuit Stuurkracht5 voor jou (of wie weet ook voor je bedrijf of organisatie) kan betekenen. 

Hartelijke groet,
Jeanet